Κάντε κράτηση άμεσα

Σας εγγυόμαστε τη χαμηλότερη τιμή!

Τα διαμερίσματα Lakoudia

Στη νότια πλευρά της Κρήτης, στα Πιτσίδια, βρίσκονται σε μία ήσυχη τοποθεσία τα οικογενειακά διαμερίσματα «Λακούδια».

Πρόκειται για 3 πανέμορφα διαμερίσματα, τα οποία απέχουν μόλις μερικά λεπτά από τις παραλίες του Κομμού και των Ματάλων.

Ιδανική επιλογή για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, μιας και μπορούν να συνδυάσουν την ηρεμία, τη χαλάρωση και την ξεκούραση δίπλα σε ένα όμορφο περιβάλλον με θέα το βουνό.

Η αυλή βρίσκεται γύρω από τα διαμερίσματα καθώς επίσης υπάρχει και παιδική χαρά για παιδιά.

Στον εξωτερικό χώρο, υπάρχει κουζίνα και μπάρμπεκιου αλλά και πισίνα όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν.

Θα χαρούμε πολύ να μας επισκεφτείτε, να σας γνωρίσουμε και να απολαύσετε τις διακοπές σας, σε ένα μέρος που έχει αγαπηθεί από χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Με εκτίμηση,
Οικογένεια Νιόλη Σταύρου και Μαρίας.

Τα διαμερίσματα μας

Το χωριό Πιτσίδια

Το χωριό Πιτσίδια, βρίσκεται περίπου 70 χλμ νότια από την πόλη του Ηρακλείου. Εχει 700 περίπου κατοίκους και ανήκουν στην ίδια κοινότητα με τα Μάταλα.

Σε υψόμετρο 80 μ. και σε απόσταση μόλις 1 χλμ από την παραλία του κομμού κάνει το κλίμα να είναι από τα καλύτερα της περιοχής.

Τα Πιτσίδια έχουν παράδοση στην φιλοξενία , καθώς ήταν το πρώτο χωριό στην περιοχή όπου αναπτύχθηκε ο τουρισμός κάνοντας το μέχρι της μέρες μας ένα από τους πιο δημοφιλής προορισμούς κυρίως από οικογένειες.

Τα καθαρά και προσεγμένα καταλύματα καθώς και τα οικογενειακά ταβερνάκια που λειτουργούν στα Πιτσίδια κρατάνε την ποιότητα του επισκέπτη σε υψηλά επίπεδα.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι πολλές οικογένειες επισκεπτών έχουν πλέον φτάσει στην τρίτη γενιά που τα επισκέπτονται και πάρα πολλοί έχουν αγοράσει οικόπεδα και έχουν το δικό τους σπίτι στα Πιτσίδια!

Όλα αυτά και σε συνδυασμό με το ότι η πρόσβαση σε άλλες τοποθεσίες και για άλλες δραστηριότητες είναι πάρα πολλή εύκολη το έχουν αναδείξει ως την καλύτερη επιλογή διακοπών για ξένους και για Έλληνες.

Παροχές

Δωρεάν Internet (Wi-Fi)

Σας παρέχεται δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Πολύ κοντά σε εστιατόρια

Ποιοτικά εστιατόρια βρίσκονται πολύ κοντά σας.

Κοντά σε παραλίες

Μόλις 7 λεπτά από παραλίες

Άμεση κράτηση

Κάντε την κράτηση σας σήμερα. Σας παίρνει μονάχα 2 λεπτά.

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής

Εγγυημένα οι χαμηλότερες τιμές μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας.

Ήσυχο περιβάλλον

Ήσυχο, οικογενειακό περιβάλλον με άνετα διαμερίσματα.